6978016500 Επαρ.Οδ. Πόρου-Νάου Ποσειδώνος, Κυανή Ακτή, Πόρος jason_so_tirakis@hotmail.com
hero image


 

Tubes & Crazy sofa
Askeli Water Sports - Θαλάσσια Σπόρ - Parasailing - Tubes - Banana boat - Water Ski - Wakeboard - Jet ski - Πόρος


 

Καλωσορίστε στο Askeli Water Sports Center, το πιο διασκεδαστικό κέντρο θαλάσσιων δραστηριοτήτων στο νησί του Πόρου, στην περιοχή Ασκέλι! Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή μοναδικών και αξέχαστων εμπειριών στο νερό για τους επισκέπτες μας.

Στο Askeli Water Sports Center, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα θαλάσσιων δραστηριοτήτων που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο και επίπεδο εμπειρίας. Αναζητάτε μια δραστηριότητα γεμάτη αδρεναλίνη και περιπέτεια; Τα Tubes είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε! Με δυνατότητα να φιλοξενήσουν από δύο έως τέσσερα άτομα, τα Tubes είναι σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν μια απίστευτη αίσθηση ταχύτητας και ενθουσιασμού. Χτυπήστε την αδρεναλίνη στο κόκκινο καθώς περνάτε πάνω από τα κύματα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία που θα σας κόλλησει στη μνήμη.

Εάν αναζητάτε κάτι πιο ήρεμο αλλά εξίσου διασκεδαστικό, το Crazy Sofa είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Από δύο έως τέσσερα άτομα μπορούν να απολαύσουν αυτήν τη θαλάσσια δραστηριότητα, καθώς αναβαθμίζετε την έννοια του σανίδιου. Κρατηθείτε σφιχτά καθώς περνάτε πάνω από τα κύματα και νιώστε τον ενθουσιασμό και το γέλιο να γεμίζουν τον αέρα. Είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσετε ανεξίτηλες αναμνήσεις με τους φίλους ή την οικογένειά σας.

 

Στο Askeli Water Sports Center, η ασφάλεια είναι πάντα προτεραιότητά μας. Οι εμπειρογνώμονες μας θα είναι εκεί για να σας καθοδηγήσουν και να σας προσφέρουν απαραίτητες οδηγίες για να απολαύσετε τις δραστηριότητες μας με ασφάλεια. Είτε είστε ένας έμπειρος πελάτης είτε αρχάριος, μπορείτε να αισθανθείτε άνετα και ασφαλείς γνωρίζοντας ότι βρίσκεστε σε καλά χέρια.

Ελάτε να ζήσετε τον κόσμο των θαλάσσιων δραστηριοτήτων με το Askeli Water Sports Center και αφήστε μας να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία. Αναζητήστε μας στην περιοχή Ασκέλι του νησιού Πόρο και ετοιμαστείτε για μια απόλυτα διασκεδαστική περιπέτεια στο νερό!