6978016500 Επαρ.Οδ. Πόρου-Νάου Ποσειδώνος, Κυανή Ακτή, Πόρος jason_so_tirakis@hotmail.com
hero image


 

Waterski and Wakeboard
Askeli Water Sports - Θαλάσσια Σπόρ - Parasailing - Tubes - Crazy sofa - Banana boat - Jet ski - Πόρος


 

Καλωσορίστε στο Askeli Water Sports Center, το προορισμό σας για αξέχαστες θαλάσσιες δραστηριότητες στο νησί του Πόρου, στην περιοχή Ασκέλι! Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων στο νερό, συμπεριλαμβανομένων των Waterski και Wakeboard.

Στο Askeli Water Sports Center, μπορείτε να απολαύσετε το Waterski και το Wakeboard, δύο δημοφιλείς θαλάσσιες δραστηριότητες που προσφέρουν απίστευτη διασκέδαση και αίσθηση ελευθερίας πάνω στο νερό. Είτε είστε έμπειρος θαλασσοπόρος είτε αρχάριος, οι εκπαιδευτές μας θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να μάθετε ή να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας. Ανεξάρτητα από το επίπεδο σας, θα νιώσετε την ενθουσιώδη αίσθηση της ολίσθησης πάνω στο νερό και την αίσθηση της αδρεναλίνης καθώς περνάτε ανάμεσα από τα κύματα.

Στο Askeli Water Sports Center, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην εκπαίδευση και την ασφάλεια. Οι εκπαιδευτές μας είναι έμπειροι και καταρτισμένοι να διδάξουν αυτές τις δραστηριότητες σε όσους δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να διδάξουμε παιδιά από μικρή ηλικία, εφόσον γνωρίζουν κολύμπι. Η ασφάλεια είναι πάντα προτεραιότητά μας, και θα διασφαλίσουμε ότι οι μικροί μας μαθητές θα έχουν μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία στο νερό.

Ελάτε στο Askeli Water Sports Center και ανακαλύψτε τον κόσμο των Waterski και Wakeboard. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς μας για μια αξέχαστη εμπειρία πάνω στα γαλαζοπράσινα νερά του Πόρου. Περιμένουμε με ανυπομονησία να σας καλωσορίσουμε και να σας προσφέρουμε ατελείωτες ώρες διασκέδασης στο νερό!