6978016500 Επαρ.Οδ. Πόρου-Νάου Ποσειδώνος, Κυανή Ακτή, Πόρος jason_so_tirakis@hotmail.com
hero image


 

Banana boat
Askeli Water Sports - Θαλάσσια Σπόρ - Parasailing - Tubes - Crazy sofa - Water Ski - Wakeboard - Jet ski - Πόρος


 

Καλωσορίστε στο Askeli Water Sports Center, το κέντρο θαλάσσιων δραστηριοτήτων που θα φέρει το χαμόγελο στα χείλη σας στο νησί του Πόρου, στην περιοχή Ασκέλι! Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων στο νερό για κάθε μέλος της οικογένειάς, συμπεριλαμβανομένων και των μικρών μας φίλων.

Ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Askeli Water Sports Center είναι το Banana Boat. Είναι μια δραστηριότητα που απολαμβάνεται από 3 έως 6 άτομα και είναι ιδανική για μικρά παιδιά. Ανεβείτε σε αυτό το πολύχρωμο φουσκωτό σκάφος και ετοιμαστείτε να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία στα κρυστάλλινα νερά. Το Banana Boat προσφέρει γέλιο, διασκέδαση και μια δόση αδρεναλίνης καθώς κάνετε γρήγορες τροποποιήσεις και στροφές πάνω στα κύματα. Οι μικροί μας φίλοι θα λατρέψουν αυτήν την εκδρομή, αισθανόμενοι την ασφάλεια και την ενθουσιώδη διασκέδαση που προσφέρει.

Στο Askeli Water Sports Center, η ασφάλεια είναι πάντα προτεραιότητά μας. Οι επαγγελματίες και έμπειροι οδηγοί μας θα είναι εκεί για να διασφαλίσουν την απόλυτη ασφάλεια κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι μικροί σας θα απολαύσουν την εμπειρία με ασφάλεια και χαμόγελο.

Στο Askeli Water Sports Center, προσφέρουμε περισσότερα από απλά θαλάσσια αθλήματα. Προσφέρουμε μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Είτε είστε μικροί είτε μεγάλοι, θα βρείτε την κατάλληλη δραστηριότητα για εσάς. Ελάτε να ανακαλύψετε την απόλυτη διασκέδαση στο νερό με την οικογένεια και τους φίλους σας. Αναζητήστε μας στην περιοχή Ασκέλι του νησιού Πόρο και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη περιπέτεια στο νερό!