6978016500 Επαρ.Οδ. Πόρου-Νάου Ποσειδώνος, Κυανή Ακτή, Πόρος jason_so_tirakis@hotmail.com
hero image


 

Jet ski
Askeli Water Sports - Θαλάσσια Σπόρ - Parasailing - Tubes - Crazy sofa - Banana boat - Waterski and Wakeboard - Πόρος


 

Καλώς ήρθατε στο Askeli Water Sports Center!

Εμείς είμαστε μια επιχείρηση θαλάσσιων σπορ που βρίσκεται στον πανέμορφο προορισμό του Πόρου, στην περιοχή Ασκέλι. Αναζητάτε ατελείωτη διασκέδαση και εναλλακτικές θαλάσσιες δραστηριότητες; Τότε είστε στο κατάλληλο μέρος!

Ένα από τα πιο δημοφιλή θαλάσσια σπορ που προσφέρουμε είναι η ενοικίαση Jet Ski. Η ασφάλεια των πελατών μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα, γι' αυτό χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να εξασφαλίσουμε μια ασφαλή εμπειρία χρήσης των Jet Ski.

Με τη χρήση του ειδικού προγράμματος ototrak, ένα πρόγραμμα GPS, επιβλέπουμε συνεχώς όλα τα Jet Ski που ενοικιάζουμε στο κέντρο μας. Αυτό το πρόγραμμα διασφαλίζει ότι τα Jet Ski δεν μπορούν να συγκρουστούν μεταξύ τους στο νερό, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ευχάριστη εμπειρία χρήσης για τους ενοικιαστές τους. Επιπλέον, οι αναβάτες των Jet Ski δεν μπορούν να βγουν από τον οριοθετημένο χώρο που έχουμε καθορίσει για την ασφάλειά τους. Αν προσπαθήσουν να το κάνουν, τα Jet Ski θα απενεργοποιηθούν αυτόματα.

Στο Askeli Water Sports Center, μπορείτε να απολαύσετε μια αξέχαστη εμπειρία Jet Ski με την αίσθηση της ελευθερίας και της ταχύτητας πάνω στα κύματα. Οι εμπειρογνώμονες μας θα σας παρέχουν όλες τις απαραίτητες οδηγίες και τις συμβουλές για να απολαύσετε το Jet Ski με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Επιπλέον, προσφέρουμε και άλλες θαλάσσιες δραστηριότητες όπως καταδύσεις, κανό, windsurfing και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις σας, θα βρείτε σίγουρα κάτι που θα σας κερδίσει το ενδιαφέρον στο Askeli Water Sports Center.

Ελάτε σήμερα και επισκεφτείτε μας για να ζήσετε την απόλυτη θαλάσσια εμπειρία στον Πόρο. Οι επαγγελματίες μας είναι πάντα έτοιμοι να σας υποδεχτούν και να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ανεξίτηλες αναμνήσεις στο νερό!