6978016500 Επαρ.Οδ. Πόρου-Νάου Ποσειδώνος, Κυανή Ακτή, Πόρος jason_so_tirakis@hotmail.com

Askeli Water Sports
Θαλάσσια Σπόρ - Parasailing - Tubes - Banana boat - Water Ski - Wakeboard - Jet ski - Πόρος


Καλωσορίσατε στο Askeli Water Sports Center στο νησί του Πόρου, στην περιοχή Ασκέλι! Είμαστε ένα πλήρως εξοπλισμένο κέντρο υδάτινων σπορ που προσφέρει διασκέδαση για όλες τις ηλικίες. Από τους νέους και τους εφήβους έως τις οικογένειες με παιδιά, έχουμε παιχνίδια και δραστηριότητες που θα ικανοποιήσουν όλους τους επισκέπτες μας.

Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται από το 1980 και είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με έμφαση στην εμπειρία και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες μας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι η επίσκεψή σας θα είναι μια αξέχαστη και μοναδική εμπειρία. Η ασφάλεια των πελατών μας αποτελεί προτεραιότητα για εμάς, γι' αυτό συνεχίζουμε να ανανεώνουμε τον εξοπλισμό μας κάθε χρόνο, ώστε να εξασφαλίζουμε τις ιδανικές παροχές για κάθε επισκέπτη που μας εμπιστεύεται.

 

Parasailing

Parasailing

Το parasailing είναι μια συναρπαστική θαλάσσια δραστηριότητα που σας επιτρέπει να απολαύσετε την αίσθηση της πτήσης και την εκπληκτική θέα από ψηλά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Tubes & Crazy sofa

Tubes & Crazy sofa

Στο Askeli Water Sports Center, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα θαλάσσιων δραστηριοτήτων που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο και επίπεδο εμπειρίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Banana boat

Banana boat

Ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του Askeli Water Sports Center είναι το Banana Boat. Είναι μια δραστηριότητα που απολαμβάνεται από 3 έως 6 άτομα και είναι ιδανική για μικρά παιδιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Jet ski Safari

Jet ski Safari

Απολαύστε το γύρο του μαγευτικού νησιού του Πόρου με το jet ski σε μια εξαιρετική εξερεύνηση που θα σας μείνει αξέχαστη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Waterski

Waterski

Είτε είστε έμπειρος θαλασσοπόρος είτε αρχάριος, οι εκπαιδευτές μας θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν να μάθετε ή να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Wakeboard

Wakeboard

Ανεξάρτητα από το επίπεδο σας, θα νιώσετε την ενθουσιώδη αίσθηση της ολίσθησης πάνω στο νερό και την αίσθηση της αδρεναλίνης καθώς περνάτε ανάμεσα από τα κύματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Jet ski

Jet ski

Η ασφάλεια των πελατών μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα, γι' αυτό χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να εξασφαλίσουμε μια ασφαλή εμπειρία χρήσης των Jet Ski.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ